Harmonie Kunst & Vriendschap

Harmonie Kunst & Vriendschap is in 1876 opgericht en bestaat uit verschillende orkesten waardoor er voor iedereen een niveau is om in te stappen. Zo is er het harmonieorkest, het opleidingsorkest Rappo Grande en het Opstaporkest. Al deze orkesten staan onder leiding van Alphons van Stenis. Gedurende het jaar treden de orkesten op tijdens verschillende concerten, apart en gezamenlijk. Daarnaast wordt er ook regelmatig samengespeeld met andere verenigingen.

Voor leden van de harmonie worden ook regelmatig leuke activiteiten georganiseerd, zoals een gezellige jeugddag en een surpriseavond rondom Sinterklaas. Ook tijdens gezamenlijke reizen, zoals concoursdagen, is er veel plezier en vermaken de leden zich uitstekend.

Alle leerlingen van Harmonie Kunst & Vriendschap krijgen muziekles bij MDM Vught van professionele docenten. Vanuit de vereniging zal een commissie alle contacten met de docenten van MDM Vught onderhouden en de vorderingen monitoren.

Harmonie Kunst & Vriendschap biedt de volgende lessen aan:

Fluit Trompet
Hobo Hoorn
Klarinet Trombone
Fagot Bastuba
Saxofoon Drums & slagwerk

Lijkt het je leuk om bij Harmonie Kunst & Vriendschap te spelen? Ga dan voor meer informatie naar: www.harmonievught.nl.

Docenten
Guus van der Heijden
Anne-Marie van Mierlo
Fanny van Rooij
Ludwig Attevelt
Alphons van Stenis
Hans Raaijmakers