MDM Showteams

MDM Vught heeft twee groepen waarin een selectie talentvolle dansers regelmatig knallende shows neerzetten. De nadruk ligt bij deze teams op je ‘performance’, oftewel hoe knal je van het podium af en zet je het beste optreden neer? Je leert gave choreografieën waarin verschillende stijlen gecombineerd worden. Jazz met hiphop of ballet met showdans, er worden verschillende cross-overs gemaakt. Ga jij een uitdaging niet uit de weg? Ben je een podiumbeest? En wil je meerdere dansstijlen leren combineren? Meld je dan aan voor onze showteams en wie weet sta jij binnenkort wel in de schijnwerpers!

Bij deelname aan een showgroep mag je gratis één reguliere dansles volgen. Dit kan alleen als je de reguliere les elke week volgt.

Docenten
Lotte Timmermans

MDM Showgirls

Ben jij tussen de 9 en 12 jaar, ben je een podiumbeest, ga je een uitdaging niet uit de weg en wil je graag in de schijnwerpers staan? Dan kun je jezelf inschrijven voor MDM Showgirls.

MDM Showgirls 9 t/m 12 jaar
Cursuscode: SHOW-1
Lesdag: Vrijdag
Lestijd: 17.45-18.45 uur
Aantal lessen: 38
Kosten: € 290,00
Docent: Lotte Timmermans

GRATIS PROEFLES

SCHRIJF JE IN


MDM Showladies

Ben jij tussen de 12 en 17 jaar, ben je een podiumbeest, ga je een uitdaging niet uit de weg en wil je graag in de schijnwerpers staan? Dan kun je jezelf inschrijven voor MDM Showladies.

MDM Showladies 12 t/m 17 jaar
Cursuscode: SHOW-2
Lesdag: Vrijdag
Lestijd: 16.45-17.45 uur
Aantal lessen: 38
Kosten: € 290,00
Docent: Lotte Timmermans

GRATIS PROEFLES

SCHRIJF JE IN