MDM Talent Company

De Talent Company van MDM Vught is een thuis voor jong danstalent en dé plek voor extra gemotiveerde en getalenteerde jongeren! Ons dansprogramma is opgesteld in samenspraak met professionele dansers en dansopleidingen. Je krijgt les op hoog niveau, van de beste dansdocenten. De lessen vinden plaats in Theater de Speeldoos, een echt theater met podium, waarop je menigmaal zult gaan schitteren! Het talentenprogramma is geschikt voor danstalenten in de leeftijd van 8 t/m 18 jaar. De Talent Company is zeker niet alleen bedoeld voor leerlingen die naar een vakopleiding dans willen of zich daarop willen oriënteren. De lessen zijn ook zeer geschikt voor getalenteerde en gemotiveerde leerlingen die méér willen dan de wekelijkse dansles.

De nadruk van de Talent Company ligt op de verdere ontwikkeling van het persoonlijke danstalent van iedere leerling afzonderlijk. Wil jij worden uitgedaagd op het gebied van dans in een groep met net zo gemotiveerde leerlingen? Dan is de Talent Company echt iets voor jou! De Talent Company is bedoeld als aanvulling op je reguliere danslessen. Je dient dus ook andere danslessen te volgen om je dansvaardigheden op peil te houden.

De lessen van seizoen 2018-2019 zijn verdeeld in drie blokken van ongeveer 10 weken. In elk blok zullen andere dansstijlen aan bod komen. Klassiek ballet is echter de basis van elke dans, deze dansstijl komt daarom in elk blok terug. Een les duurt 75 minuten.

Ben je aangenomen voor de Talent Company? Dit jaar geven we circa 30 zaterdagen les in de volgende dansstijlen: Klassiek ballet , Moderne dans/ Improvisatie, Jazz, Hiphop en Bollywood of Afro.

Naast de verdeling in blokken is er ook een verdeling in dansniveau. In seizoen 2018-2019 verdelen we de dansers over drie niveaugroepen. De nieuwe en jongste auditanten starten in groep 3 en de oudste en gevorderden leerlingen in groep 1 en 2. Groep 3 heeft korter les dan groep 1 en 2 i.v.m. de spanningsboog en de belasting voor de dansers.

Meer info
Als je graag eerst meer informatie wilt, kun je ons een e-mail sturen via dans.musical@mdmvught.nl. Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken, waarin we een en ander aan je toelichten. Uiteraard ben je ook van harte welkom bij een ‘open les’

Docenten
Cutley Mooring
Éva Thoman
Nele Vandeneende
Mieke Megens
Margot Kerstens
Nikita Masheshwary

MDM Talent Company Groep 1, 2 en 3

Groep 3 is voor leerlingen van circa 8 t/m 11 jaar. Groep 2 is voor leerlingen van circa 11 t/m 14 jaar. Groep 1 is voor leerlingen van circa 14 t/m 18 jaar. Lessen worden gegeven op zaterdag. Dit cursusjaar ziet het rooster er als volgt uit:

MDM Talent Company groep 1 en 2
Cursuscode: TALENT-1
Lesdag: Zaterdag
Lestijd: 10.15-14.30 uur
Aantal lessen: 30
Kosten: € 700,00
Docent: Fontysdocenten, oa. Cutley Mooring, Éva Thoman, Nele Vandeneende, Mieke Megens, Margot Kerstens en Nikita Maheshwary.

GRATIS PROEFLES

SCHRIJF JE IN

MDM Talent Company groep 3
Cursuscode: TALENT-2
Lesdag: Zaterdag
Lestijd: 10.15-12.45 uur
Aantal lessen: 30
Kosten: € 625,00
Docent: Fontysdocenten, oa. Cutley Mooring, Éva Thoman, Nele Vandeneende, Mieke Megens, Margot Kerstens en Nikita Maheshwary.

GRATIS PROEFLES

SCHRIJF JE IN