Volwassenen

Ook voor volwassenen biedt MDM Vught leuke danslessen in verschillende dansstijlen. Er zijn drie zeer verschillende lessen waar je uit kunt kiezen. Voor ieder wat wils dus. Weet je nog niet zo goed wat jou het beste ligt? Dan kun je natuurlijk altijd eerste een les meedoen en daarna beslissen wat het beste bij jou past. In de lessen zijn volwassenen van alle leeftijden welkom!

Docenten
Éva Thoman
Lara Knoops
Lotte Timmermans

Body Balance

De cursus Body Balance is een combinatie freestyle les waarin verschillende elementen uit ballet, pilates en yoga gebruikt worden. Lenigheid en controle zijn daarbij erg belangrijk. Met een klein vleugje mindfulness biedt deze les je een fijne afwisseling tussen inspanning en ontspanning.

Body Balance volwassenen
Cursuscode: VOLW-1
Lesdag: Vrijdag
Lestijd: 19.00-20.00 uur
Aantal lessen: 38
Kosten 18 tot en met 20 jaar: € 290,00
Kosten 21 jaar en ouder: € 350,90
Docent: Éva Thoman

GRATIS PROEFLES

SCHRIJF JE IN


Fusion Flow

Tijdens de lessen Fusion Flow draait het om plezier hebben. Niet te veel nadenken, maar lekker bewegen door middel van het volgen van de dansdocent.

In de lessen wordt er aandacht besteed aan verschillende dansstijlen. Het woord fusion zegt het al, het is een samensmelting. Stijlen die voorbij komen zijn bijvoorbeeld modern, jazz en showdans, maar ook Afrikaanse dans. Van elke stijl leer je de basis en werk je aan een dans die je op jouw eigen manier mag uitvoeren. Na een aantal weken wordt er gewisseld naar een andere stijl. Zo blijven de lessen interessant, verrassend en leerzaam voor iedereen.

Fusion Flow volwassenen
Cursuscode: VOLW-2
Lesdag: Donderdag
Lestijd: 20.00-21.00 uur
Aantal lessen: 38
Kosten 18 tot en met 20 jaar: € 290,00
Kosten 21 jaar en ouder: € 350,90
Docent: Lara Knoops

GRATIS PROEFLES

SCHRIJF JE IN


Urban
Heb jij de flow te pakken of wil je hem ontdekken? Tijdens de lessen urban voor volwassenen kun je een uur lekker knallen en je hoofd leeg maken. In de lessen komen verschillende urban stijlen voorbij. Van hiphop tot breakdance en van dancehall tot house, niks is te gek! Je werkt door middel van oefeningen aan je techniek, ritmegevoel, dynamiek en expressie en leert verschillende choreografieën en danscombinaties. Hierbij staan plezier en ontspanning altijd voorop!

Urban volwassenen
Cursuscode: VOLW-3
Lesdag: Dinsdag
Lestijd: 20.30-21.30 uur
Aantal lessen: 38
Kosten 18 tot en met 20 jaar: € 290,00
Kosten 21 jaar en ouder: € 350,90
Docent: Lotte Timmermans

GRATIS PROEFLES

SCHRIJF JE IN