Eindvoorstellingen

Wij zijn ontzettend trots op de eerste eindvoorstellingen van onze cursisten. De kaartverkoop hiervoor is inmiddels gestart. Alle voorstellingen vinden plaats in Theater de Speeldoos. Onze cursisten zijn samen met hun docenten nog keihard aan het werk om de laatste puntjes op de i te zetten. In juni zullen ze stralen op het podium. Jij bent er toch zeker ook bij voor een staande ovatie?!

Een echte jongen

Responsive image

Als Japie op een nacht de speelgoedwinkel van Gepetto in komt, gebeurt er iets bijzonders. Een houten pop wordt, na de wens van Gepetto, door de Goede Fee tot leven gewekt. Hij wordt door schade en schande wijzer en zo leert hij hoe hij een echte jongen moet worden. Een prachtige musical door de MDM Peewee’s.

Meer info en kaarten
za 1 juni 2019 | 19:00 u
MDM Peewee's Groep 2
RESERVEER NU


zo 2 juni 2019 | 19:00 u
MDM Peewee's Groep 1
RESERVEER NU


vr 7 juni 2019 | 19:00 u
MDM Peewee's Groep 3
RESERVEER NU

Terug in de tijd

Responsive image

Tijdens de spetterende dansvoorstelling Terug in de tijd nemen de jongste dansers van MDM Vught je mee naar de tijd van grammofoonplaten, cassettebandjes en bakelieten telefoons. Dingen die voor de kinderen onbekend zijn, maar velen herinneren aan de goede, oude tijd. Wees welkom en geniet van een heerlijke dansvoorstelling op klassiekers van Fred Astaire en Elvis Presley.

Meer info en kaarten
za 15 juni 2019 | 13:00 u
MDM Dans tot 8 jaar
RESERVEER NU


za 15 juni 2019 | 15:30 u
MDM Dans tot 8 jaar
RESERVEER NU

Beestenboel

Responsive image

Van een kangoeroe tot een papagaai: zonder dieren is de wereld maar saai. De jongste musicalsterren van MDM Mini’s nemen je mee naar de wondere wereld van de dieren. Met een afwisseling tussen zang, dans en tekst laten wij iedereen weten wat we vinden van de jacht op haaien en het dumpen van afval in de oceaan. In de presentatie Beestenboel zetten we de kijker aan het denken.

Meer info en kaarten
za 22 juni 2019 | 15:00 u
MDM Mini's
RESERVEER NU

Er was eens...

Responsive image

Elk sprookje begint met ‘Er was eens…’ en eindigt met ‘en ze leefden nog lang en gelukkig’. Maar wat gebeurt er tussen? Iedereen kampt met onzekerheden, verlangens en familieproblemen. Ook sprookjesfiguren! Assepoester wordt gekleineerd door haar stiefzussen Paris en Hilton, Roodkapje heeft een relatie met een boze wolf met imagoproblemen en prins Roderick van Oranje Nassaukade wordt door zijn moeder uitgehuwelijkt. Een hilarische musical door de MDM Junior’s.

Meer info en kaarten
za 22 juni 2019 | 20:00 u
MDM Junior's
RESERVEER NU

Freaking Future

Responsive image

Kunnen auto’s in de toekomst vliegen? Staan er robots achter de kassa? Of blijft alles onveranderd? Vragen waar we voorlopig nog geen antwoord op weten. Of toch wel? In de knallende dansvoorstelling Freaking Future overdonderen we je met onze toekomstverwachtingen. Niets is te gek en alles is mogelijk. Bereid je voor op een reis om nooit te vergeten!

Meer info en kaarten
za 29 juni 2019 | 15:00 u
MDM Dans & MDM Talent Company
RESERVEER NU


za 29 juni 2019 | 19:00 u
MDM Dans & MDM Talent Company
RESERVEER NU